Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 30 de gener, 2015.- La reunió mantinguda avui entre l'alcaldessa d'Eivissa, Virginia, Marí, la regidora de Turisme, Lina Sansano i representants de l'empresa Chinesse Friendly International S.L, concretament amb el seu gerent a Espanya i el seu director a escala europea, ha servit per establir una sèrie d'estratègies de cara a l'obtenció del segell 'Chinesse Friendly’ per a la ciutat d'Eivissa. Així, s'ha acordat que a principis de febrer un periodista de Xina, especialitzat en turisme, viatjarà fins a Eivissa a conèixer de primera mà la destinació i promocionar-ho al país asiàtic. També al febrer, la ciutat acollirà una doble jornada formativa: d'una banda, amb el teixit empresarial de la ciutat, es treballarà el coneixement del turista xinès: els seus gustos, preferències, estil de viatges, etc.; d'altra banda, es desenvoluparà una jornada formativa específica per als tècnics i personal de la regidoria de Turisme.
També s'ha proposat a l'Ajuntament participar en les jornades que se celebraran a Madrid entre els dies 16 i 17 de març, en les quals es formalitzarà la inclusió d'Eivissa a la xarxa de ciutats espanyoles ‘chinesse friendly’ de les quals ara hi ha 10, a part del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

El dia 16 d'abril tindrà lloc una important fira de turisme a Pequín, on hi haurà presència d'Eivissa, així com en altres fires, en total 26, que es desenvoluparan al llarg de l'any al país asiàtic.

De les accions ja desenvolupades, aquesta empresa ha traduït al xinès el fullet del 15 aniversari de la declaració d'Eivissa Patrimoni de la Humanitat i ha inclòs a la ciutat al seu catàleg digital de destinacions, així com ja ha fet promoció en la fira de Xangai i difusió en mitjans i xarxes socials a Xina.