Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 30 de gener, 2015.- L'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, i la regidora de Turisme, Lina Sansano, s'han reunit amb el director de Baleària a Balears, Joan Serra, per concretar accions de col·laboració entre l'empresa naviliera i el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb la finalitat de treballar en accions conjuntes de promoció. D'aquesta voluntat de col·laboració sorgeix el compromís d'elaborar un conveni que es presentarà en la propera Assemblea d'Alcaldes del Grup que es desenvoluparà el pròxim mes de març a Alcalá d'Henares. Entre les accions conjuntes de col·laboració es barregen realitzar exposicions sobre les ciutats patrimoni espanyoles a bord dels bucs de la companyia o que els usuaris de Baleària obtinguin algun tipus de descompte en els museus de les ciutats patrimoni. Tal com ha explicat Sansano “la idea és que per al visitant, l'aventura del viatge comenci des que surt de casa, no només quan arribi a la destinació, sinó que quan pugi a bord del buc senti que la seva experiència de viatge, ja ha començat”.

També dins de les accions conjuntes del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, en FITUR s'han signat diversos convenis, a destacar per a Eivissa el conveni amb Iberia, amb una vigència de dos anys, que permetrà l'organització conjunta de campanyes i promocions internacionals en mercats d'origen, complementant l'oferta de les 15 destinacions patrimonials amb les rutes que la companyia aèria ofereix per volar a Espanya. Altres aspectes de l'acord són les tarifes especials de les quals es beneficiarà el Grup en els nombrosos viatges tècnics necessaris per desenvolupar el seu Pla Operatiu de Turisme anual, o l'engegada d'accions publicitàries conjuntes amb?intercanvi de suports, que ajudaran a optimitzar recursos i a obtenir millors resultats en la promoció internacional de les 15 ciutats.

També a destacar el conveni amb Turespaña, representada per la secretària d'Estat de Turisme i presidenta de l'entitat, Isabel Borrego, s'ha renovat l'acord en vigor des de 2001 que comporta la realització conjunta i coordinada d'accions de màrqueting entorn de la marca “Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya” als mercats internacionals, millorant l'eficàcia i rendibilitat de les promocions que cadascuna de les entitats realitza. El conveni permetrà al Grup participar al llarg de l'any 2015 en les accions que Turespaña desenvolupa a tot el món i que es concretaran en la presència en importants fires com la Reisen d'Hamburg, la ITB de Berlín, la JATA Ade Tòquio o el saló de Vacances de Brussel·les. Destaquen també les presentacions de producte en mercats madurs centreeuropeus i en mercats emergents, com les properes previstes a Hamburg, Viena, Milà, els Països Escandinaus, i les que es realitzaran en el segon semestre a Brasil, Mèxic, Colòmbia i l'Índia. Es preveuen accions de visibilitat destinades a públic final en ciutats europees com Frankfurt, Milà o París, la participació en seminaris i campanyes de promoció en mercats d'origen, i a l'àrea de comunicació, campanyes digitals, la presència d'informació del Grup al portal web de Turespaña, i l'organització conjunta de viatges de familiarització per a periodistes i turoperadores estrangers, una eficaç fórmula perquè coneguin de primera mà les 15 ciutats com a destinació cultural.

La jornada d'avui, divendres 30 de gener en Fitur, continua per a l'Ajuntament d'Eivissa amb una nova ronda de reunions amb diferents empreses que presenten els seus productes i propostes per vendre els valors turístics del municipi. La regidora de Turisme, Lina Sansano, s'ha mostrat especialment interessada amb les propostes relatives a la promoció a través de blogs i xarxes socials, ja que un alt percentatge de persones que ve a Eivissa s'informen a través de blog i xarxes socials.