Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 29 de gener de 2015.- La presentació de l'Eivissa Gai Pride ha marcat avui l'agenda d'activitats de l'Ajuntament d'Eivissa en la segona jornada de FITUR. La proposta, promoguda per un grup d'empresaris que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa i el Consell d'Eivissa, pretén convertir a Vila, entre els dies 8 i 12 del pròxim mes de juliol, en un referent dins del món LGTB amb una sèrie d'activitats, com una marxa de l'Orgull el dia 11 de juliol, concerts, activitats artístiques, col·loquis, etc. Durant la presentació, animada amb actuacions en viu, performances i molt colorit, s'ha recordat que Eivissa és una marca consolidada, especialment dins del col·lectiu gai, i que amb aquesta iniciativa animarà encara més al sector. Al costat d'aquesta iniciativa, s'ha presentat avui també l'ascens de categoria de l'Eivissa Gran Hotel, passant a ser ‘hotel cinc estels gran luxe’, una aposta pel turisme de luxe que la regidora de Turisme d'Eivissa, Lina Sansano, ha considerat ‘molt important i beneficiós per a la ciutat, per la qual cosa representa comptar amb un hotel a Vila que arriba ja a ser un 6 estels’.

D'altra banda, l'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, ha assistit a l'Assemblea General d'Alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya en la qual s'han ratificat els convenis que el grup té amb RENFE, Iberia i el Ministeri de Cultura.

La regidora de l'àrea d'esports, Mar Sánchez, ha assistit a la presentació dels esdeveniments esportius que constitueixen un altre dels punts forts en l'estratègia de promoció desenvolupada pel Consell d'Eivissa en col·laboració amb els diferents ajuntaments de l'illa. Tot un calendari de diferents activitats i esdeveniments esportius que es concentren en els mesos anteriors i posteriors a la temporada i amb els quals es confia atreure a un nodrit grup de turistes interessats per l'oferta esportiva de l'illa.

També al llarg del matí, tant l'alcaldessa d'Eivissa, com la regidora de Turisme de l'Ajuntament, han mantingut diverses reunions i contactes amb diverses empreses per valorar la promoció multimèdia i xarxes socials, i s'ha activat el projecte de turisme accessible amb la Fundació Orange perquè, a través d'una app específica, amb els mòbils, les persones amb discapacitat sensitiva puguin tenir accés als béns turístics i patrimonials d'Eivissa.

Finalment, Marí i Sansano s'han reunit amb Xisca Lleial, responsable de creuers d'Autoritat Portuària de Balears, per abordar el tema dels creuers que fan escala en el port d'Eivissa.