Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

eivissa netaEivissa, 8 de desembre, 2014.- L'Ajuntament d'Eivissa i l'empresa concessionària de neteja, Cespa, han engegat una campanya de conscienciació destinada als ciutadans del municipi, incidint en tres aspectes en els quals es busca la seva col·laboració per, entre tots, aconseguir una ciutat més neta. Així, la campanya ‘Eivissa neta. Entre tots aconseguirem una ciutat més neta i agradable’ que comença demà dimarts, 9 de desembre, apunta a tres gestos en els quals, els ciutadans, poden tenir una important implicació, com és tirar els papers a les papereres, recollir els excrements dels seus cans i no fer pintades a les parets. Entre gener i novembre d’enguany, la UMA de la Policia Local d'Eivissa ha posat 16 denúncies a particulars per no recollir els excrements del seu ca a la via pública i unes 30 per tirar les escombraries fora dels contenidors. La campanya, el cost de la qual és a càrrec de l'empresa concessionària, pretén, d'aquesta manera, conscienciar la població de la importància de mantenir un comportament cívic en el manteniment de la neteja de la via pública.

Aquesta acció es complementa amb les incorporacions de maquinària que l'empresa concessionària del servei de neteja va realitzar el passat mes de setembre, també amb cost zero per a les arques municipals: dos recol·lectors de residus, un per a recollida lateral i un altre per a la posterior, una motxilla per llevar xiclets, dos recol·lectors de residus, una màquina escombradora i dos vehicles d'aigua a pressió per a la neteja intensiva de taques a les zones per als vianants.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Eivissa s'ha mostrat el “agraïment” cap a l'empresa concessionària per aquests “esforços” que s'estan realitzant per “millorar la neteja de la ciutat”.