Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 4 de desembre de 2014.- L'escriptor català Alex Garrido Serra ha guanyat el XXII Premi de Narrativa Ciutat d’Eivissa, dotat amb 2.300 euros, amb l'obra ‘L’illot de la haima’. Es tracta d'un text de misteri, que relata una peculiar història de recerca criminal, en la qual el protagonista se submergeix en una delirant espiral d'intrigues i secrets, en l'escenari d'un petit poble de la Catalunya rural.

En la modalitat infantil del guardó, dotada amb 1.600 euros, la guanyadora ha estat l'escriptora Meritxel Rius Montcusí amb l'obra ‘El dia que va caure la lluna’, en la qual es narra les aventures de la lluna, després de caure a la terra, i descobrir el dia a dia del món.

En la segona edició de la modalitat de poesia, que està dotada amb 1.000 euros, l'autora Nora Albert ha guanyat el primer premi amb el poemari ‘Lletra quina’, considerat pel jurat com el millor resolt a nivell formal.

Els premis es lliuraran el proper dia 11 de desembre a les 20 hores en un acte que se celebrarà en el Saló de Plens del Consistori, a Can Botino, i en el qual també es presentaran les obres guanyadores de l'any passat, ja editades.