Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 27 de novembre de 2014.- L'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la modificació de l'Ordenança del servei d'estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica a la via pública, i que li permet iniciar des d'avui la regulació de l'aparcament al barri des Puig des Molins per als no residents.

El Consistori ha facilitat targetes als veïns empadronats en aquesta zona i que estiguin al corrent del pagament de l'impost de circulació, i que els permeten aparcar a les places d'estacionament regulat sense cap restricció. Els residents interessats a aconseguir-ne una han d'emplenar i presentar una instància en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), situat a la recepció de l'edifici CETIS, acompanyada del DNI i la documentació del vehicle.

Quant als no residents, a partir d'avui hauran de col·locar a la part inferior del parabrisa davanter dels seus vehicles un paper en el qual marquin l'hora exacta en la qual han estacionat.

Una vegada transcorregut el temps màxim permès (2 hores, dins de l'horari de funcionament de la zona blava), hauran de moure el vehicle a un altre lloc o podran ser sancionats segons l'establert a l'ordenança. Aquestes restriccions no afectaran els veïns que obtenguin la targeta expedida pel Consistori, que els identifiquen com a residents a la zona a l'efecte d'estacionar a les places d'aparcament regulat.

L'horari d'estacionament és el mateix que l'establert a la resta de zones d'aparcament regulat de la ciutat (de 9 a 14 i de 17 a 20 hores, en temporada baixa; de 9 a 14 i de 17 a 22 hores, en temporada estival –els diumenges i festius l'aparcament és lliure.

Aquesta mesura, que atén a una petició efectuada pels veïns del barri, respon a la necessitat de facilitar l'aparcament controlat als residents de la zona.