Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Al calendari 2015 de Sa Coma han participat els petits voluntaris del centre que han posat al costat d'alguns dels animals que busquen una nova llar.

Eivissa, 13 de novembre, 2014.- Aquest dissabte vinent 15 de novembre, a partir de les 11 h i fins a les 14 h, la Plaça del Parc de Vila acollirà la jornada de presentació del calendari de Sa Coma 2015. El calendari, que es pot obtenir amb un donatiu de 5 euros, ha estat realitzat per voluntaris del centre, tant en disseny com en fotografia, i ha comptat amb la participació de nens i nenes que han posat al costat d'alguns dels gossos que estan a l'espera de trobar una nova llar i uns altres que ja han estat adoptats. Es podrà adquirir en clíniques veterinàries, tendes canines i Gros Mercat, així com en altres establiments que vulguin col·laborar.

La recaptació obtinguda amb la venda del calendari anirà destinada íntegrament a les despeses veterinàries i sanitaris dels animals acollits en Sa Coma. A més durant la presentació, en la qual es comptarà amb la inestimable ajuda dels voluntaris i en la qual estaran alguns dels gossos del centre, també es podrà adquirir dècims de loteria de Nadal, a benefici dels animals.