Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ajuntamentEivissa, 3 de novembre de 2014.- Agents de la Unitat de Medi ambient (UMA) de la Policia Local d'Eivissa han posat, entre juliol i octubre d'aquest any, un total de 141 denúncies a diversos establiments del municipi i a particulars per incomplir les normatives referides a neteja, tinença d'animals domèstics i ocupació de la via pública.

La majoria de les 42 infraccions que es van notificar en matèria de neteja, entre principis de setembre i principis d'octubre, van tenir a veure amb dipositar les escombraries fora del contenidor i al marge dels horaris establerts. Aquestes denúncies s'uneixen a les 24 registrades pels mateixos motius entre juliol i principis de setembre, la qual cosa fa un total de 66 infraccions registrades entre juliol i octubre per aquest concepte.

A més, la UMA va imposar durant el mes de setembre un total de 21 denúncies a diversos bars i restaurants, 18 per no retirar el mobiliari de les terrasses a la nit i tres per no mantenir net l'espai que ocupen en la via pública. En total, la Policia ha registrat 31 infraccions entre juliol i octubre per incompliment de l'Ordenança d'ocupació de via pública,

ANIMALS DOMÈSTICS

Entre principis de setembre i intervinguts d'octubre, els cossos de seguretat del municipi han registrat així mateix 18 denúncies relacionades amb la tinença d'animals domèstics. La majoria de les sancions s'han imposat per portar el gos solt pel carrer, per no recollir els excrements del ca en la via pública o per les molèsties causades pels lladrucs de la mascota. Al costat de les 26 denúncies interposades a principis d'estiu, són 44 en total les referides a tinença d'animals domèstics.