Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Web JATAEivissa, 29 de setembre de 2014.- Eivissa ha participat, amb la resta de membres del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, a la fira JATA de Tòquio que s'ha celebrat entre els dies 26 i 28 de setembre. Organitzada per l'Associació Japonesa d'Agents de Viatges, la fira se celebra al recinte firal Tòquio Big Sight i per ella van passar més de 110.000 persones en l'edició de 2013.

Les 15 ciutats inscrites en la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO han ofert la seva riquesa cultural i patrimonial de la mà de Turespaña en un estand propi.

Japó és un dels mercats internacionals prioritaris per al Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, ja que és un dels mercats anomenats "de gran potencial" i que ha experimentat un notable creixement en els darrers anys, amb previsió que segueixi augmentant. El perfil del turista japonès respon a persones de mitjana edat, amb un poder adquisitiu mitjà-alt, interessats en la cultura i la tradició local, molt influïts per la seguretat a l'hora de triar destinació. Els atrau la cultura, els paisatges, els conjunts monumentals i la gastronomia dels països que visiten.

Espanya és la 5è destinació europea més popular entre els japonesos, després de França, Alemanya, Regne Unit i Itàlia. Entorn de 375.000 viatgers procedents del Japó vénen cada any a Espanya, amb una estada mitjana d'entre 8 i 10 dies i amb un elevat nivell de despesa.

Aquesta campanya promocional al Japó s'emmarca dins del Pla Operatiu de Turisme 2014 del Grup, que aposta per mantenir la presència internacional de les 15 ciutats Patrimoni en les fires més importants del món.