Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornada ConciliacióEivissa, 26 de setembre de 2014.- La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa, Mar Sánchez, ha participat a la Jornada sobre els Beneficis de la Conciliació Responsable, organitzada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Eivissa i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, i que s'ha desenvolupat a les instal·lacions del C19, al carrer Castella.

El seminari, dirigit a tots aquells que han desitjat conèixer quins beneficis pot aportar la pràctica de mesures de conciliació en l'àmbit laboral per millorar la productivitat, ha comptat, entre d'altres, amb la participació de D. Mariano Álvaro Page, Sotsdirector d'Estudis i cooperació de l'Institut de la Dona, i D. Joaquin Corcobado Romo, Sotsdirector d'Assumptes Socials de la FEMP, que han presentat el projecte 'Equilibri/Balanç, per una conciliació coresponsable', l'objectiu és promoure la conciliació dels temps que els ciutadans dediquen a la seva vida personal, familiar i laboral.

L'Ajuntament d'Eivissa participa en aquest projecte i considera d'especial rellevància el paper que les empreses locals exerceixen en la consecució d'una major conciliació dels temps de vida, partint de la premissa que "conciliar és rendible ', tal com ha demostrat la implementació del Pla Intern de Conciliació del Consistori.