Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ajuntament

Ha imposat també deu sancions per no mantenir net l'espai públic que ocupen i per no retirar el mobiliari de les terrasses.

La Policia Local ha registrat 26 multes relacionades amb la tinença d'animals domèstics en els últims dos mesos.

Eivissa, 12 de setembre de 2014.- Agents de la Unitat de Medi ambient (UMA) de la Policia Local d'Eivissa han multat a diversos establiments del municipi per deixar les escombraries fora dels contenidors i al marge dels horaris establerts. En concret, l'Ajuntament ha posat 24 sancions a una dotzena de negocis de diversos barris de la ciutat, pertanyents als sectors de l'hostaleria i el comerç, entre els últims dies d'agost i aquesta setmana.

Diversos dels infractors van dipositar tant residus orgànics com a vidre i cartó fora dels contenidors habilitats. La majoria de les multes es van registrar entre les 7 i les 9 del matí, la qual cosa evidencia que els establiments van deixar les escombraries després que passés el servei municipal de recollida, segons els agents. A més, la UMA va imposar deu sancions la setmana passada a vuit bars i restaurants, set de les quals es van produir per no retirar el mobiliari de les terrasses i tres per no mantenir net l'espai que ocupen en la via pública.

Aquestes accions s'emmarquen en una sèrie d'actuacions engegades per l'equip de govern per millorar la neteja de la ciutat. En aquesta línia, des de l'Executiu municipal es va recordar el passat mes d'agost als propietaris d'establiments del municipi que disposin d'una llicència per a l'ocupació de la via pública, l'obligació que tenen de mantenir neteja la part del carrer que ocupin, tal com estableix l'Ordenança d'ocupació de via pública i de zones i de propietat privada.

Animals domèstics
Entre principis dels mesos de juliol i setembre, la Policia ha registrat així mateix 26 multes relacionades amb la tinença d'animals domèstics. En aquest sentit, les sancions s'han imposat per portar el gos solt pel carrer; per tenir un exemplar de raça considerada com a perillosa sense lligar i sense morrió en la via pública; per no recollir els excrements que l'animal ha dipositat en la vorera o per les molèsties causades pels lladrucs de la mascota.