Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa recorda als propietaris d'establiments del municipi que disposin d'una llicència per a l'ocupació de la via pública, l'obligació que tenen de mantenir neta la part del carrer que ocupin, tal com estableix l'Ordenança d'ocupació de via pública i de zones i de propietat privada.

Aquesta iniciativa del Consistori s'emmarca en una sèrie d'accions posades en marxa per l'equip de govern per millorar la neteja de la ciutat. En aquest sentit, l'Executiu es va reunir aquest dimecres amb directius de l'empresa responsable de la neteja de Vila, Cespa, per tractar de millorar el servei.

A la reunió, els responsables de la contracta van comunicar a la Corporació municipal que tractaran d'incorporar maquinària nova i s'adaptaran els efectius a les necessitats de cada zona per cobrir d'una manera més eficient els punts que, per qüestions com l'afluència turística, necessiten una neteja més exhaustiva.

El consistori, a més, mitjançant els agents de la Unitat de Medi Ambient (UMA), reforçarà el control que es manté en aquest sentit.