Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaEl Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i la Volta a Espanya signaran el proper dilluns 28 de juliol a les 16.30 hores a l'Ajuntament d'Alcalá d'Henares un conveni pel qual l'entitat que aplega les 15 ciutats espanyoles inscrites en la Llista del patrimoni Mundial de la UNESCO es convertirà en Patrocinador Oficial de la Volta a les seves edicions de 2014 i 2015.

El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya estarà representat pel seu president i alcalde d'Alcalá de Henares, Javier Bello, i per part de la Volta ho farà el seu director general, Javier Guillén.

En virtut d'aquest conveni, les ciutats que formen el Grup tindran una presència destacada en diversos suports publicitaris de la Volta, com les metes d'arribada i sortida de cadascuna de les 21 etapes de què consta l'edició 2014 entre les quals figuren tres de les Ciutats Patrimoni: Còrdova (26 d'agost), Baeza (30 d'agost) i Santiago de Compostel·la (14 de setembre, final de la prova).

Aquesta acció del Grup s'inscriu en el Pla Operatiu de Turisme, com a part de les promocions de les destinacions patrimonials de la xarxa, especialment en el mercat nacional, un important mercat emissor interessat en els rics valors culturals que representen les 15 ciutats Patrimoni de la humanitat.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 l'objectiu és actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les 15 ciutats que la integren, així com en la seva promoció turística nacional i internacional. Formen el Grup Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Ibiza/Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.