Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parking davant de correusL'Ajuntament d'Eivissa ha obert al públic l'aparcament del solar situat al final d'avinguda d'Isidor Macabich, davant de les oficines de Correus, que ha estat completament condicionat i que continuarà sent gratuït. Es tracta d'un terreny que ja era utilitzat com a aparcament, però que no estava condicionat per a tal ús. Aquesta actuació s'emmarca dins del pla de millora dels espais públics de la ciutat i de millora de la imatge de la ciutat.

Des de l'equip de Govern s'havia considerat que aquest espai oferia molt bon servei, especialment a les persones que gestionen qualsevol tipus de document a l'oficina de Correus, i que permetria als usuaris d'aquest servei estacionar en millors condicions.

Les obres han consistit en el desbrossament, neteja i anivellat del paviment, que també ha estat asfaltat i pintat, incloent una plaça d'aparcament per a persones amb discapacitat. A més, s'ha col·locat una tanca nou, ja que l'anterior estava deteriorat. El pressupost dels treballs ha ascendit a 24.876,62 euros i l'obra s'ha executat en dues setmanes.