Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jardineres de Vara de ReyL'Ajuntament d'Eivissa, a través de la brigada de jardins, està procedint al condicionament de les jardineres centrals i perimetrals del passeig de Vara de Rey i de l'avinguda d'Ignasi Wallis. Aquesta actuació s'emmarca dins del pla de millora dels espais públics de la ciutat i de millora de la imatge de la ciutat.

Els treballs de condicionament inclouen la neteja de la superfície de totes les unitats i la renovació del sistema de reg per degoteig en tot el passeig de Vara de Rey per part de la Brigada de Jardins. En tots els laterals del passeig així com en dues parts centrals s'han plantat: petúnies, romers repens, poligales, graures, lavandes, guestríngies, calistemun, buguenvíl·lies. A les zones laterals s'està col·locant pedra volcànica, mentre que a les zones centrals es col·loca carrasca de pi decorativa.

D'altra banda en les jardineres del carrer Ignasi Wallis, situades fronts a l'edifici de Sa Nostra, s'han plantat hibiscus i plumbagos i s'està col·locant la carrasca de pi.

Aquesta actuació forma part de les obres d'embelliment i millora dels parcs i jardins de la ciutat. Dins de les actuacions previstes, s'ha procedit també a la contractació de 250 escocells per instal·lar a l'avinguda Pere Matutes Noguera i carrers adjacents amb la intenció de poder instal·lar molts més en altres zones de la ciutat.

La previsió és que els treballs estiguin totalment finalitzats el dia 6 de juny, tant al passeig Vara de Rey com a les jardineres d'Ignacio Wallis, i la instal·lació d'escocells s'iniciï el dia 16.