Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Junta Local SeguretatLa Junta Local de Seguretat d'Eivissa ha mantingut avui una reunió en la qual s'han abordat diferents assumptes centrats en la col·laboració entre els diferents cossos policials per garantir i reforçar la seguretat de cara a la temporada turística.

A la reunió presidida per l'alcaldessa d'Eivissa, Pilar Marí, juntament amb el director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera, Rafael García Vila, han assistit també el Comandant Cap de la Companyia de la Guàrdia Civil a Eivissa i Formentera, Antonio del Fresno Marín; el comissari en cap del Cos Nacional de Policia d'Eivissa, José Luis Santafé; l'inspector Cap de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional d'Eivissa, Juan José Ferrer, a més del regidor delegat de Policia Local, Constantino Larroda, i l'Inspector Cap de la Policia Local d'Eivissa, José Manuel Navas.

La Junta Local de Seguretat ha abordat els diferents temes que es van tractar en la reunió celebrada ahir a les vuit del vespre a les dependències del CETIS amb representants de les associacions de veïns i comerciants del municipi. En aquesta trobada es van abordar les problemàtiques concretes de cada barri i veïns i comerciants van poder exposar les seves peticions i suggeriments en matèria de prevenció i ordre públic. Els representants comercials i veïnals van sol·licitar que es redoblin esforços de cara a la temporada estival per reforçar la seguretat a les zones turístiques.

En el transcurs de la Junta Local de Seguretat celebrada aquest matí, s'ha acordat mantenir i incrementar la col·laboració policial amb relació a diversos assumptes, com el control de la venda ambulant - amb participació de Personal d'Estrangeria -, els petits furts en comerç, l'increment de la vigilància a la zona de Dalt vila durant els caps de setmana, la realització de controls conjunts davant dels instituts d'Educació Secundaria del municipi en horari lectiu i la col·laboració de la Policia Nacional d'Eivissa a les campanyes empreses per l'Ajuntament per prevenir i combatre la realització d'actes vandàlics i pintades en el mobiliari urbà i façanes de la ciutat.

L'alcaldessa d'Eivissa ha destacat la importància de la col·laboració i acció preventiva per optimitzar els mitjans i recursos existents, en benefici d'una major seguretat de veïns, comerciants i visitants, el que refozará la nostra imatge de cara a l'exterior.