Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Donants de SangL'alcaldessa d'Eivissa, Pilar Marí, acompanyada de la regidora de Benestar Social, Miryam Valladolid, ha signat la renovació dels convenis que la corporació municipal manté amb la Fundació Ignasi Wallis, el Club de Jubilats i Pensionistes del Mar d'Eivissa i Formentera, i l'Associació de Donants de Sang d'Eivissa i Formentera.

La primera edil ha rubricat la renovació de l'acord amb el president de la Fundació Ignasi Wallis, Vicente Juan Segura, pel qual el consistori concedeix a aquesta entitat 75.000 euros per al desenvolupament de projectes d'inclusió social. Pel que fa a l'associació pitiüsa de Donants de Sang, Marí i el seu president, José Carlos Martí, han renovat l'acord mitjançant el qual la institució atorga 5.000 euros a aquesta entitat per a la captació de voluntaris i la gestió i el control de les donacions.

Finalment, Marí ha signat amb Antonio Molio, president del Club de Jubilats i Pensionistes del Mar d'Eivissa i Formentera, l'acord mitjançant el qual el consistori dóna 5.000 euros a aquesta associació.