abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLa regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha convocat mitjançant oferta d’ocupació publicada pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) 7llocs de feina per a monitors/res de les escoles d’estiu 2023.També s’han ofert dos llocs per a directors/directores.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de juny. Les persones interessades han de tenir més de 18 anys; tenir la nacionalitat espanyola o d’un estat de la Unió Europea; i estar en possessió del títol de graduat escolar, graduat en Educació Secundària Obligatòria, formació professional de primer grau o equivalent, així com estar en possessió d'alguna de les titulacions que s’indiquen a la sol·licitud i que acreditin per a aquest treball.

Així mateix, s’ha d’acreditar almenys el nivell B1 de català i presentar un certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual o declaració responsable relativa al certificat negatiu.  

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través de la secció d’Ofertes Públiques d’Ocupació de la web www.soib.es dins el termini establert.

La durada del contracte serà de l’1 al 31 de juliol amb una pròrroga d’un segon mes de contracte, condicionada al número d’inscripcions d’alumnes per al mes d’agost. 

Les persones interessades poden sol·licitar més informació la regidoria de Joventut al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al 971397600 ext.24150.

Wpp