abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

inversiocentresL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha visitat aquest matí el CEIP de sa Bodega, acompanyat de la tinent d’alcalde d’Educació, Carmen Boned i el director del centre, per revisar la finatlizació dels treballs de pintura i manteniment realitzats per l’Ajuntament d’Eivissa els darrers mesos. Més d’1.3 milions d’euros per a treballs de pintura i manteniment als 9 CEIP, les dues escoletes i el Centre d’Educació de Persones Adultes (CEPA) del municipi.

L’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme les obres de reparacions i pintura exterior interior dels edificis amb usos educatius i socials de la seva titularitat des del passat mes de novembre. Aquests edificis corresponen als 9 CEIP, les dues escoletes infantils municipals i el Centre d’Educació de Persones Adultes.

L’alcalde d’Eivissa ha explicat que ‘és la inversió en educació més important que ha realitzat aquest Consistori i una mostra del compromís amb la comunitat educativa, les famílies d’Eivissa i l’educació pública.

Els treballs han finalitzat als CEIP Can Misses, sa Joveria i sa Bodega i en aquests moments s’estan realitzant els treballs als CEIP Sa Graduada, Sa Blancadona i Portal Nou, pel que fa a la resta, els CEIP Can Cantó, Cas Serres, Poeta Villangómez, les dues escoletes municipals i el CEPA s’iniciaran el mes d’abril.

L’Ajuntament d’Eivissa ha adjudicat aquests treballs un total de 1.344.865,26 €, la major inversió en Educació per part d'aquest Consistori.

Wpp