Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagen

L'Ajuntament d'Eivissa ha executat un total d'11 obres de condicionament i millora de diferents infraestructures municipals amb una inversió d de prop d’1 milió d'euros. Aquestes obres han estat cofinançades pel Consell d'Eivissa dins del Pla Millora (Pla 5).
Entre les obres més importants destaca el projecte de remodelació dels vestuaris del camp de futbol de Can Cantó, que amb un pressupost de 202.158 euros, han estat reformades íntegrament.

Les obres a aquesta instal·lació han suposat l'enderrocament de gran part dels envans i s'ha fet una substitució i renovació de les instal·lacions d'electricitat, fontaneria, sanejament i prevenció d'incendis. Així mateix, s'ha adaptat l'edifici tant a les necessitats actuals d'ús com de normativa d'accessibilitat.

Per a la regidora de Vies Públiques, Elena López, 'l'objectiu de totes aquestes millores a la ciutat ha estat atendre les peticions de la ciutadania, millorar la seva qualitat de vida i millorar i renovar les instal·lacions públiques que s'han reformat. Des de l'Ajuntament d'Eivissa planifiquem les inversions efectuades per a la millora dels diferents barris de la ciutat rebent les propostes de les associacions veïnals. Un fet que ens permet invertir a tots els barris amb actuacions necessàries a cadascun d'ells'.

Una altra inversió ha estat el condicionament de jardineres a set encreuaments de la zona de l'Eixample per ampliar les voreres a fi de millorar la peatonalització de l'entorn i afavorir els desplaçaments a peu de la ciutadania. Així, s'han executat obres als carrers Castella, Extremadura, Catalunya, Bisbe Huix i Canàries, tots ells situats en elsbarris de Sa Bodega, Es Palmer i Ses Canyes.
Aquesta actuació es reflecteix al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d'Eivissa per a potenciar i adequar els principals itineraris per als vianants i el pressupost ha estat un total de 157.744,11 euros.

Per altra banda, també s'han executat projectes com la reparació del paviment del pavelló d'Es Viver en el qual s'ha invertit un total de 20.231 euros; la construcció de l'àrea de llançaments al carrer Aubarca, al costat de la pista d'atletisme de Can Misses, amb una inversió de 33.000 euros; la reparació d'un tram del passeig de platja d'en Bossa que es trobava en mal estat degut al seu enfonsament provocat per les tempestes, amb un pressupost de 47.204,54 euros. Altres inversions executades han estat el trasllat de l'Estació Transformadora dels antics jutjats d'Eivissa; la demolició de jardinera CEIP Sa Graduada i la pavimentació d'una zona del carril bici de l'avinguda Sant Jordi.

L'Ajuntament d'Eivissa també ha finalitzat la reposició i ampliació de voreres a Illa Plana, l'ampliació de vorera al carrer Via Púnica i la impermeabilització de les cobertes de les pistes de pàdel d'Es Viver.

El Consell d'Eivissa subvenciona una 50% de l'import total de les obres en virtut del conveni signat entre les dues parts CONVENI PLA ESTRATÈGIC D’INVERSIONS MUNICIPALS D'EIVISSA (PLA5) per a l’any 2022.

Wpp