Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagen

La Policia Local d’Eivissa ha detingut durant la tarda d’ahir a dos persones que circulaven amb els permisos de conducció falsos.

La primera detenció es va produïr en el moment en que una patrulla de la Policia Local d'Eivissa observa a un motorista que anava circulant per l'avinguda de Pere Matutes Noguera, amb el casc sense fermar.

En donar-li l'alt varen veure que presentava signes de consum de substàncies estupefaents, motiu pel qual varen requerir a la unitat d'atestats perquè li fes la prova de drogues, al mateix temps varen requerir el permís de conduir, sent examinat per un agent de la Policia Local, perit en documentoscòpia, el qual va determinar que el document era fals donat que els elements de seguretat diferien molt d'un document legal. A continuació, els agents van detenir al conductor, un home de 20 anys, el qual també va donar positiu en la prova de drogues en diferents substàncies estupefaents.

La segona detenció va tindre lloc a les 20.25 hores, al carrer de Canàries. Una patrulla de motoristes de la Policia Local, va observar a un vehicle que circulava, amb un far fos, entrant al carrer de Castella en direcció prohibida.  Per aquest motiu li varen donar l'alt al conductor. En demanar el permís de conducció, a simple vista els agents ja varen sospitar que era un document fals, per la qual cosa varen requerir la presència de la unitat d'atestats, sent examinat el document per un agent perit en documentoscòpia el qual va examinar el permis de conducció determinant la falsedat del document.
Tot seguit van detenir al conductor, un home de 38 anys.

Els detinguts varen ser traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia a l'espera de passar a disposició judicial.

Wpp