Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

presentació llibrepatriaLa Biblioteca de Can Ventosa acollirà aquest divendres 17 de març la presentació del llibre ‘La patria en la cartera: pasado y presente de la corrupción en España’, de Joaquim Bosch. L’acte tindrà lloc a la sala Jordi Joan Riquer a les 20.15 hores i comptarà amb la intervenció de l’autor i del regidor de Cultura, Pep Tur.

Joaquim Bosch és magistrat i jurista i entre 2012 i 2016 va ser portaveu de Juristas por la democracia. Va ingressar en la carrera judicial l'any 2002. 

Col·labora habitualment en publicacions jurídiques i en la secció d'opinió de diversos mitjans de comunicació. També participa com a expert i representant associatiu judicial en programes de televisió, com Al Rojo Vivo, de La Sexta, Las Mañanas, de Cuatro, El Intermedio, de La Sexta, Espejo Público, d'Antena 3 o Más Vale Tarde, de La Sexta.

El setembre de 2015 va participar a Hondures, amb altres destacats juristes, en un congrés internacional en defensa de la independència judicial, en el qual es va donar suport als jutges hondurenys que varen ser apartats indegudament dels seus càrrecs, després del cop d'estat que es va produir en aquest país centreamericà en 2009.

Wpp