Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

aprenemcantantL’Espai Cultural de Can Ventosa acollirà els pròxims 20, 21 i 22 de marçl’activitat ‘Aprenem cantant’, a càrrec de José Vázquez, una proposta del programa Viu l’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa que té com a objectiu conscienciar sobre la seguretat viària. La iniciativa està dirigida a l’alumnat d’Educació Primària i comptarà amb la participació d’un total de 1.215 alumnes de 9 centres educatius: Sa Graduada, C.C.Sa Real,Sa Blanca Dona, Can Misses, C.C. Nuestra Señora de la Consolación, Portal Nou, Can Cantó, Cas Serres, Poeta Villangómez, i Sa Colomina (alumnat UECCO). Es faran dues sessions cada dia, de 9:45 a 11.15 hores i de 11.15 a 13.15 hores.

Jose Vázquez, conegut com el Poli Marxoso, utilitza cançons específiques, compostes, gravades i cantades pel ell mateix, acompanyades per danses i personatges de guinyol.

En 2017 rep la medalla de plata Fesvial Unipejol a nivell nacional per la seva aportació en matèria de Seguretat Viària en els col·legis i en 2018, aconsegueix el premi FAVO de la Federació d'Associacions de Veïns d'Oviedo, en reconeixement a la seva labor professional. Aquest any, després de fer concert experimental sobre seguretat viària, crea el seu propi canal de Youtube.

Des de llavors no ha deixat d'oferir concerts per diferents punts d'Espanya. A més, ha rebut diverses premis per la seva labor professional en matèria de seguretat viària. 

Aquesta activitat és gratuïta i està cofinançada per la conselleria de Presidència i Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l’Institut Balear de la Dona i a través del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la violència de gènere, a través del Pacte d’estat contra la violència de gènere. A més compten amb la col·laboració d’Eivissa Ciutat Educadora i Ciudades Amigas de la Infància.

Wpp