abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

recosoibL'Ajuntament d'Eivissa ha rebut un reconeixement de bones pràctiques de desenvolupament local per la creació de Districte07800 amb un projecte que fomenta l'ocupació i la formació a l'àmbit ocupacional. El lliurament ha estat avui a Palma, durant la celebració de les I Jornades de Bones Pràctiques de Desenvolupament Local a les Illes Balears organitzada pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

El regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha mostrat la seva 'satisfacció per aquest reconeixement per part del Govern de les Illes Balears a Districte07800 Eivissa Tecnològica i Creativa de l'Ajuntament d'Eivissa' i ha assenyalat que 'és una eina útil i una bona pràctica per a la creació a la nostra illa de indústria amb base tecnològica que serveixi per diversificar el nostre model productiu'.



Districte07800 és un punt de trobada per emprenedors i empresaris amb base digital i creativa ubicat al Viver d'Empreses d'Eivissa i que compta, a més, amb una plataforma digital on les empreses poden adherir-se i on es duen a terme formacions online, càpsules formatives i es fomenten sinergies entre el teixit emprenedor i empresarial. Així mateix, a Districte07800 es duen a terme assessoraments i orientacions empresarials donant suport institucional a les empreses des de la seva creació fins a la seva consolidació i es treballa amb col·laboració amb altres institucions com el Govern de les Illes Balears, la PIMEEF, la Universitat de les Illes Balears, la Fundació Bit, l'Escola d'Arts d'Eivissa o l'IES sa Colomina.

El SOIB ha reconegut aquest projecte com a una bona pràctica de foment de l'ocupació i de formació a l'àmbit ocupacional.

Wpp