Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalL’Ajuntament d’Eivissa finalitza el procés selectiu de 15 nous policies locals que permetran cobrir el 92% de la plantilla.

L’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat el procés selectiu de 15 places de policia local que permetran cobrir el 92% de les 119 places de la plantilla orgànica amb la que compta la Policia Local d’Eivissa. Es preveu que puguin estar completament operatius i donar servei a peu de carrer a principis del mes de maig de 2023.

Les 15 persones seleccionades hauran de presentar ara la documentació que se’ls requereixi per passar a ser personal funcionari en pràctiques i realitzar, com a alumnes, la pròxima edició del curs de capacitació de policia que es realitzarà novament a Eivissa d’acord amb el conveni signat amb l’EBAP i previst el mes d’octubre.

Una vegada s’hagi realitzat el curs de capacitació que té una durada aproximada de 6 mesos, els nous agents estaran totalment operatius i donant servei a la ciutadania.

Aquest procés selectiu es suma a la promoció més gran en 25 anys per l’Ajuntament d’Eivissa on al passat mes de juny s’han incorporat 18 policies locals com a funcionaris de carrera. En els darrers anys, també s’han realitzat processos de mobilitat per ocupar diferents vacants i estabilitzar la plantilla de la Policia Local d’Eivissa.

Wpp