Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix per aquest estiu un ampli programa d’activitats esportives al municipi amb campus especialitzats, classes de tenis i activitats a la mar amb classes de busseig, paddle surf i caiac, entre d’altres.

Així, hi ha previst durant els mesos de juliol i agost cursets de tennis a les Pistes Municipals de Can Misses, tant grups infantils com per a adults, amb nivells d'iniciació i perfeccionament. Les inscripcions es poden realitzar a la Piscina Municipal de Can Misses.

Al mes de juliol Eivissa acull dos campus especialitzats de bàsquet, el Campus Paco Vázquez, que ha començat aquesta setmana, al poliesportiu des Raspallar i el Campus Paco Redondo,  que tindrà lloc la pròxima setmana al Pavelló Joan Pau II. A més, del 25 al 30 de juliol, tindrà lloc el XXIII Trofeu Popular de Bàsquet Ciutat d’Eivissa ‘Ibiza Top-3’ a les pistes de sa Bodega.

La regidora d’Esports, Elena López, ha destacat que ‘les activitats organitzades pel Patronat d’Esports d’Eivissa no aturen a l’estiu. Precissament aquest és un moment de poder gaudir de l’especiaització en diferents disciplines i dels esports a la mar. Aquest programa inclou les activitats organitzades per l’Ajuntament o pels clubs esportius de la ciutat i están dirigides a totes les edats. El que volem és fomentar l’esport com a activitat saludable tant entre els adults com per als més petits, als que a més s’educa en els valors del respecte i la feina en equip, en el cas d’aquells esports col·lectius’.

Una altra activitat, dirigida a infants des de 7 anys, es el Acro-estiu: Viu un estiu de circ!. Un campus esportiu basat en les habilitats gimnàstiques i les acrobàcies pròpies del circ. Aquesta activitat es durà a terme al mes d’agost al Poliesportiu municipal d’es Viver. Les inscripcions es poden realitzar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

També durant tot l’estiu es realitza una escola de vòlei platja organitzada per el Club Voleibol Eivissa i l’Ajuntament. Les inscripcions es poden realitzar al 662 624532 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

A la mar, hi ha previstes activitats de caiac i paddle surf per a les quals es necessari inscriure’s a les oficines del Patronat d’Esports. Així mateix, hi ha cursos d’iniciació al busseig; classes de vela infantils i cursos de vela per a persones adultes; natació i aquagym, a la piscina d’es Viver. Pe a més informació, les persones interessades poden contactar amb el 971 397600 ext 24321 i 24322.

Des del Patronat d’Esports també han recordat les activitats esportives que es celebren a les Festes Patronals, com el Trofeu Popular de Bàsquets Ciutat d’Eivissa, el torneig de pàdel; el Aquatló, el Trofeu de Vela de Festes de la Terra, la Travessia Popular de natació; el tir amb arc o el Torneig de Volei Platja de les Festes de la Terra.

Quant a les activitats organitzades per clubs com la UD Ibiza, el Campus CF Rapid, el Inter Ibiza, el Club de Rugbi; El Campus SincroIbiza, el de Ibiza Patina o el de Gimnasia Ritmica, les persones interessades poden solicitzar més informació a la Piscina Municipal de Can Misses, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 971 313 564.

Déscàrrega PDF: