Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informam que ja ha finalitzar la reparació del paviment del pavelló d’Es Viver en el que s’ha invertit un total de 20.231,20 euros i ha estat executada per l’empresa talleres Palautordera S.A.

En aquestes obres, previstes dins del Pla de millora i manteniment de les instal·lacions esportives del municipi, s’han realitzat les tasques de retirada de les parts del paviment que no es trobaven en bon estat i la substitució d'aquestes peces. La reparació de la base amb productes anivelladors i col·locació també una barrera per evitar la humitat i que la pista quedi aïllada davant possibles filtracions o problemes de capil·laritat.

Posteriorment s’ha polit i envernissat tot el paviment i finalment s’ha realitzat la pintura de les línies de camp segon la normativa vigent.

El pavelló poliesportiu d’Es Viver és utilitzat per molts d’esportistes, tant de la ciutat com d’altres municipis, de les disciplines de futbol sala, voleibol, tennis taula, basquet, judo, acrobàcies així com el Club d’escalada.

El Patronat d’Esports continua durant aquest estiu, moment en que no hi ha competicions esportives, duent a terme diferents obres de millora a les instal·lacions esportives municipals. De fet, durant el mes de juliol s'iniciaran les obres de reforma dels vestuaris de la piscina de Can Misses.

Eivissa, 24 de juny de 2022

 

Wpp