Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festa de la MúsicaL’Ajuntament d’Eivissa celebrarà el pròxim 21 de juny el Dia de la Música amb diversos concerts organitzats pel Patronat de Música. Les actuacions musicals es sumen a les audicions de l’alumnat que es duen a terme des d’aquesta setmana.

El primer concert serà el de l’Orquestra Simfònica, aquest diumenge 19 de juny a les 18 hores a l’auditori Caló de s’Oli. Les entrades, gratuïtes, es poden reservar a la web de l’Ajuntament de Sant Josep.
Els músics interpretaran el Concert per a clarinet i orquestra en La Mayor de Mozart i la Simfonia número 5 en Do Menor de Beethoveen. El concert comptarà amb Juan José Pardo Ramos com a clarinet solista.

El mateix dia 21 de juny, al Museu Puget l'alumnat de clarinet oferirà un concert clàssic/romàntic amb duets, trios i quartets de Mozart. Es tracta d'un concert immersiu, on es pretén que el públic s'impregni de l'esperit de l'època mitjançant la mateixa música i algunes sorpreses com la caracterització dels músics.

A més, a la plaça dels nous jutjats es podrà veure i escoltar l'estrena de la Marxing Band de l'Escola de Música, i a continuació actuarà l'Ensemble de Saxòfons. Aquests concerts seran a les 20 hores.

L'entrada a tots els concerts és gratuïta.

Wpp