Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nit de Sant Joan 2022Les platges de Talamanca i ses Figueretes tornaran a celebrar enguany la nit de Sant Joan amb música, foguerons i degustació dels tradicionals macarrons. Així mateix s’han organitzar tallers i jocs dirigits al que els infants puguin gaudir d’aquesta festa.

El programa, organitzat des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, inclou degustació de macarrons a la platja de Talamanca a les 20.30 hores i l’actuació musical del grup Discover a les 21.30 hores, així com una altra actuació musical, de Cristo Corona, a les 23 hores. Les activitats es realitzaran a la zona del mòdul de dutxes. També hi ha previst un concert de Canallas del Guateke, a les 21.30 hores, a ses Figueres.

A ses Figueretes, les activitats començaran a les 18 hores amb tallers i jocs infantils, de maquillatge, manualitats per a fer titelles, tallers de pintura, un concurs de dibuix, un joc de reptes i un taller de rondalles d’Eivissa. La degustació de macarrons de Sant Joan serà a les 20.30 hores i la música començarà a les 21.30 hores amb l’actuació del grup Poison Ivy seguida de l’actuació, a partir de les 23 hores, del DJ David Moreno.

Per al regidor de Festes, Ricard Clivillé, ‘enguany hem pogut tornar a preparar un programa per a celebrar la Nit de Sant Joan, on hem inclòs activitats tradicionals i diferents concerts musicals per a tothom. És una nit molt especial i des de l’Ajuntament d’Eivissa demanem que es gaudeixi amb prudència’.

Quant al dispositiu de seguretat, 55 efectius de Policia Local i Nacional i Protecció Civil treballaran vigilant les platges de Talamanca i ses Figueretes des de les 20:45 hores i fins a les 2 del matí. Cada platja tindrà també una ambulància i servei de socorrisme. A més, es contara amb la col·laboració de voluntaris d’Eivissa i monitor i monitores d’Espurna.
Una vegada finalitzada la festa, el servei municipal de la empresa Valoriza iniciarà els treballs de neteja.

D’altra banda, amb l’objectiu de conscienciar als joves del municipi i evitar el consum d’alcohol durant aquesta festa, des del Pla Municipal de Drogues (PMD) de la regidoria d’Educació s’han repartit cartes a través dels centres educatius i de la Federació de Pares i Mares d’Alumnes (FAPA) amb pautes preventives i educatives relacionades amb el consum d’alcohol i s’han posat cartells a establiments recordant que no es pot vendre alcohol a menors.

Wpp