Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Audicions final cursLes instal·lacions del Patronat de Música, el Museu d’Art Contemporani (MACE) i la plaça del Parc acolliran des de dilluns 13 de juny i fins al divendres 17, les audicions de final de curs de l’alumnat del Patronat de Música d’Eivissa. A més, el dia 21 de juny, amb motiu del dia de la Festa de la Música es celebraran diversos concerts al Museu Puget, el patronat i la plaça dels Nous Jutjats.

A les audicions, que es duran a terme en horari de tarda, es pot veure i escoltar el resultat del treball que els estudiants han realitzat durant tot l’any escolar.

Alumnes de trombó, tromba, oboè, saxòfon, piano, trompeta, cant, clarinet o percussió tocaran els seus instruments a les diferents ubicacions. Així, dilluns les audicions seran a l’Aula 3 de les instal·lacions i de dimarts a divendres, al MACE. Divendres a més, tocaran a la plaça del Parc.

El dimarts 21 de juny, els concerts per la Festa de la Música seran e clarinets a les 18 hores al Museu Puget; de percussió, a l’Aula 1 del Patronat, a les 19 hores i a les 20 hores hi haurà una actuació de Marxing Band i Ensemble de saxos a la plaça dels Nous Jutjats.

L’entrada a totes les audicions és gratuïta fins a completar l’aforament.

Audicions programa

Wpp