Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Plicia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut aquest cap de setmana un total de 6 persones implicades en diferents delictes.

La primera intervenció dels agents es va produir el divendres 3 de juny sobre les 10.00 hores. La policia va detenir un home per la seua presumpta implicació en un delicte de robatori de vehicle de motor. Els fets van ocórrer quan els agents van verificar la matrícula del vehicle i van constatar que aquest tènia un assenyalament per sostracció en vigor. Així van procedir a detenir el seu ocupant, que no va poder acreditar cap títol de propietat sobre el vehicle.

El dissabte, els agents van detenir dos homes que van robar una bossa de l'interior d'un vehicle en el pàrquing de l'Eroski, de l'avinguda de Sant Joan. Els dos individus portaven un temps per l'aparcament i finalment es van acostar a un vehicle, van sostreure una bossa del seient del copilot i van sortir fugint del lloc. Van ser diversos testimonis els qui van poder retenir-los i van avisar a la Policia Local.

Els agents també van detenir el dissabte una parella que s'allotjava en un hotel de la zona de ses Figueretes per agredir-se mútuament. Els agents van detenir l'home per un delicte de violència de gènere i a la dona se li imputa un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

L'última detenció es va produir ahir a les 21.15 hores, quan els agents van cridar l'atenció a un home que anava passejant amb un gos de raça perillosa sense corretja i sense morrió pel barri de la Marina. L'individu va increpar a la policia i va intentar donar diversos cops de puny als actuants. El detingut va ser denunciat a més per estar en possessió de substàncies estupefaents.

Wpp