Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola juvenilL'Ajuntament d'Eivissa obrirà, des de dilluns 6 de juny fins al 10 de juny, el termini d'inscripcions per a l’escola d’estiu juvenil per a joves de 12 a 15 anys a Can Cantó i l’escola formativa per a joves de més de 16 anys al C19. Les persones interessades poden realitzar les inscripcions a través de la web www.vilajove.eivissa.es.

En cas de ser admesos, es rebrà un correu amb les instruccions de pagament el dia 15 de juny. El pagament de juliol o dels dos mesos, es realitzarà del 16 al 22 de juny. Els i les joves admesos del mes d'agost rebran un correu amb les instruccions el dia 11 de juliol i el pagament s’hauria de fer del 12 al 15 de juliol. Tota la informació relativa a l’escola d’estiu es publicarà a la web de Joventut.

El preu tant de l’escola juvenil com de la formativa és de 160 euros per mes o 40 euros per assistir una setmana.

Pel que fa a les inscripcions i el procés, l’orde de la inscripció no influeix en l'administració de la plaça. L’ordre de preferència d'admissió serà, joves empadronats al municipi ‘Eivissa, en segon lloc, joves escolaritzats al municipi d'Eivissa, en cas que quedin places, i en tercer lloc, la resta de sol·licituds.

L’escola d’estiu juvenil ‘Per un estiu diferent’ ofereix un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials, a través de jocs, manualitats, esports, música, sortides i activitats en la piscina.

El grup serà de 25 joves amb dues persones responsables, i personal de reforç per a algunes activitats i els i es pot triar assistir per setmanes o tot el mes.
Així, la setmana d'1 al 8 de juliol hi haurà jocs de rol i dibuixos; la setmana de l'11 al 15 de juliol estarà dedicada a esports alternatius, del 18 al 22 de juliol les activitats se centraran en la fotografia i entre el 25 al 29 juliol, es faran scape room. El mes d'agost, la primera setmana, de l'1 al 4 d'agost es tractarà la tradició i temps lliure, del 9 al 12 d'agost, hi haurà esports aquàtics, la setmana del 16 al 19 d'agost, esports d'equip i del 22 al 31 d'agost, música i sortides.

Pel que fa a l’escola formativa, s'ofereix un curs de Socorrisme de piscines i parcs aquàtics per a majors de 18 anys del 4 al 8 de juliol; formació en necessitats especials entre l'11 i el 15 de juliol; un curs de Manipulador d'aliments i primers auxilis la setmana del 18 al 22 de juliol; Formació i orientació laboral, del 25 al 29 juliol; pràctiques a les escoles de temps lliure de l'Ajuntament d'Eivissa; la setmana del 9 al 12 d'agost, gestió de les emocions i resolucions de conflictes, del 16 al 19 d'agost, s'explicarà com fer un Scape Room i del 22 al 26 d'agost, idiomes i música.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web de l'Ajuntament d'Eivissa: www.vilajove.eivissa.es o trucant al 971397600 ext. 24150.

Wpp