abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Creu rojaL’Ajuntament d’Eivissa i Creu Roja signen els convenis de col·laboració, per valor de 60 mil euros, dirigits a l’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat i als programes d’inserció.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de Creu Roja a Eivissa, Manel marín, han signat els dos convenis de col·laboració. A la signatura també hi han assistit la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, i la coordinadora insular de Creu Roja a Eivissa, Mary Castaño.

Després de la signatura, s’ha celebrat una reunió per tractar els diferents programes que té en marxa Creu Roja a Eivissa finançats amb les subvencions de l’Ajuntament d’Eivissa.

Un dels temes tractats ha estat l’afectació que ha tingut la crisi de la Covid a diferents col·lectius de la ciutadania, fet que ha provocat que durant el 2021 Creu Roja ha hagut d’augmentar entre un 40 i un 60 % la demanda d’acció social.

L’Ajuntament d’Eivissa ha mantingut enguany el conveni COVID, mitjançant el qual s’atorga a Creu Roja una subvenció de 40.000 euros dedicada a continuar amb aquestes ajudes a les famílies.

D’altra banda, també s’ha signat el conveni amb un total de 20.000 euros que va dirigit a atendre les necessitats bàsiques i psicosocials de les persones sense llar amb la Unitat d’Emergència Social i al programa de promoció de l’èxit escolar d’infants i joves.

Wpp