abril 24, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ExpovacacionesLa ciutat d’Eivissa es promocionarà dins la fira Expovacaciones que es celebra del 6 al 8 de maig a Bilbao.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, el gerent de Foment de Turisme, José Antonio Marí, i al gerent d’Eroski a Eivissa i Formentera, Antonio Moya, han presentat aquest matí la campanya de promoció.

La presencia de la ciutat d’Eivissa a Bilbao es tracta d’una de les accions del Pla Estratègic de Turisme, elaborat a l’any 2021 per l’Ajuntament d’Eivissa, amb el qual es treballa per a donar a conèixer el municipi dins el mercat nacional i en la que hi participa Foment de Turisme. Aquesta promoció compta amb la col·laboració de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) i el grup Eroski.

La regidoria de Turisme, Dessiré Ruiz, ha explicat que ‘el Pais Basc és un dels mercats nacional amb connexions directes amb l’illa, pel que la participació en aquesta fira turística acostarà l’oferta d’Eivissa a potencials visitants i en especial promocionarem diferents proves esportives, el Patrimoni Mundial i la gastronomia de la ciutat’.

Per seva part, el gerent de Foment de Turisme, José Antonio Marí, ha destacat la importància del vol directe BIO>IBZ, per la qual cosa acudeixen a ExpoVacaciones a promocionar 'tant la cultura com tots els esdeveniments esportius, no sols a Bilbao sinó en les comunitats limítrofes. En concret, en aquesta acció amb Eroski i el Ajuntament d'Eivissa, se centressin en la mitjana marató d'abril del 23 que se celebra a la ciutat d'Eivissa’.

El gerent d’Eroski a Eivissa i Formentera, Antonio Moya, ha dit que ‘és fonamental el turisme que viatja des de Bilbao fins a Eivissa i aquesta promoció és molt important. Hi ha que tenir en compta que dins de la fira Expovacaciones, la destinació principal serà la imatge d’Eivissa que es mostrarà com a ciutat Patrimoni Mundial i d'experiències’.

Wpp