Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Survival ZOmbieEl Centre de Creació Jove C-19 ha preparat un ampli programa d'activitats educatives, de formació i d'oci. Es poden fer les reserves i sol·licitar informació dels diferents cursos a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon 971397600 ext.24150.

El mes d'abril començarà per a la joventut de 8 a 12 anys amb les activitats gratuïtes ‘Dissabtes al C-19’ que inclouran jocs de platja, customització de roba, celebració del dia de Sant Jordi i un taller per a aprendre cal·listènia. Per a aquestes activitats hi ha un màxim de 30 places, 15 per cada grup.

També durant el mes d'abril, els i les joves d'entre 6 i 14 anys podran participar en les activitats de 'Els corsaris en Can Tomeu', per a aprendre qui van ser els corsaris a Eivissa. Per a això, es duran a terme activitats com una cursa d'orientació, una sortida amb bicicleta, una visita a Cala d'Hort i un taller de construcció de vaixells.
Les inscripcions estan obertes de l'1 al 8 d'abril i hi haurà un màxim de 40 places.

Survival Zombie
El mes d'abril comptarà a més amb les propostes del programa ‘Vila Nit’, per als boixos i boixes de més de 12 anys. Els dissabtes del mes es repartiran entre una sortida a la platja, una activitat de patinatge i els jocs de la Cova del Dracs.

El programa de ‘Vila Nit’ tancarà el mes amb la celebració d'un Survival Zombie, que consistirà en una gimcana esportiva de temàtica zombi, on es premiarà la interpretació i s'eliminarà als jugadors per contacte. Està prevista per al 30 d'abril, de 20.00 a 3.00 hores.

Per al Survival Zombie la Regidoria de Joventut disposa de 200 entrades per a joves de 14 a 15 anys a 15 euros. La resta d'entrades es poden adquirir a 29,95 euros en la web del survivalzombie.es

Descobreix el C-19
Durant tot el trimestre, els i les joves majors de 12 anys també poden participar en la programació Descobreix el C-19, que serà presencial cada tarda al centre, entre les 16.00 i les 20.30 hores.

Les persones assistents comptaran amb ajuda cada dia per a fer els deures amb la iniciativa 'Jo no pas, jo repàs' i els dilluns posar-se en forma amb Parkour i gimnàstica. Els dimarts hi haurà un taller de manga i jocs tradicionals, i els dimecres podran aprendre modelatge 3D per a videojocs.

Els dijous serà el dia dedicat als reptes i tornejos esportius, i a la producció musical, i els divendres serà el torn del club de lectura en català i d'un taller internacional.

Pla de formació
A més, al mes d'abril el C-19 ofereix un pla de formació per als majors de 16 anys interessats a treballar en els programes de la Regidoria de Joventut.

Es podran realitzar cursos de dinàmiques de grup en activitats d'oci i temps lliure; de monitor o monitora de menjador, i de Scape Room i Break Out en les activitats d'oci. Els cursos tenen un preu de 5 euros.

També hi haurà un curs de socorristes en piscina per a majors de 18 anys. El curs, de 20 hores, l'imparteix Creu Roja i té un preu de 50 euros. Les inscripcions estan obertes fins al 8 d’abril.

Wpp