Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d'Eivissa ha interposat denúncies a sis establiments de diverses zones de la ciutat per permetre l'accés sense sol·licitar el Certificat Covid als seus clients. Tots els establiments denunciats tenen la classificació de cafè concert, bars de copes o restaurants, amb un aforament interior superior a les 50 persones.

Així mateix, fins avui no s'ha aixecat cap acta en bars i cafeteries, que des del dissabte 18 de desembre també han de demanar el certificat de vacunació per a permetre l’accés a l'interior dels locals.

Els controls a establiments de la ciutat d'Eivissa van començar el passat 4 de desembre, després d'aprovar-se la mesura, i continuaran durant les festes nadalenques.

D'altra banda, la Policia Local ha realitzat aquest cap de setmana controls d'alcoholèmia i substàncies estupefaents, en el marc de la campanya de la Direcció General de Trànsit (DGT).
En total, de divendres a diumenge, han estat denunciats 17 conductors, onze per alcoholèmia positiva i sis per llançar resultat positiu en la prova de control de substàncies estupefaents.

Finalment, la Policia Local va haver d'intervenir en un aparatós accident de trànsit en la matinada del divendres al dissabte, quan una conductora, sota els efectes de l'alcohol, va causar desperfectes a 14 vehicles que es trobaven estacionats al carrer d’Al-Sabini.
En les proves d'alcoholèmia, la conductora va donar resultats de 0.79 i 0.75 Mg/l d'alcohol en aire espirat. Se li imputa un delicte contra la seguretat viària i s'han iniciat les corresponents diligències judicials penals.

Wpp