Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patronat d'EsportsL'Ajuntament d'Eivissa valora la possibilitat de dur a terme l'ampliació de les instal·lacions de llançaments amb la creació d'un nou espai esportiu que es troba annex a la pista d'atletisme, al carrer d'Aubarca.

A aquest espai s'instal·larà una nova gàbia que adquirirà el Patronat d'Esports amb la qual cosa aquesta disciplina esportiva disposarà de dos espais, un dirigit a l'entrenament, on els i les atletes poden practicar aquest esport sense estar subjectes a horaris; i un segon espai, dins de la pista d'atletisme, que serà d'ús per a la celebració de competicions.

La nova instal·lació comptarà amb una nova gàbia de llançaments, tancat perimetral i enllumenat propi. Els i les atletes continuaran utilitzant els vestuaris de la pista d'atletisme i el nou espai que es preveu habilitar està connectat amb les instal·lacions de la pista d'atletisme.

Per tal d'iniciar les feines de projecte i preparació d'aquesta nova instal·lació el Patronat d'Esports traslladarà aquesta proposta al club que fa els llançaments perquè donin el seu vistiplau donat que permetrà ampliar les possibilitats esportives respecte al nombre de sessions i els seus horaris d'entrenament.

Actualment, els i les llançadores disposen de dos dies d'entrenament, un en horari de matí i l'altra en horari de tarda, en coordinació amb els entrenaments dels dos equips de futbol. La nova instal·lació permetrà ampliar la pràctica del llançament a qualsevol dia de la setmana en els horaris que més els beneficiïn, sempre en coordinació amb el Patronat d'Esports.

Wpp