abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gastronomia eivisssenca a DéniaL'Ajuntament d'Eivissa i Foment de Turisme, a través del seu Club de producte Eating in Ibiza, i en col.laboració amb Baleària, han participat avui a D*na Festival a Dénia.

Els xefs Pau Barba del restaurant Pacha i Oscar Molina de La Gaia, han representat a Eivissa, com a ciutat convidada en la quarta edició d’aquest esdeveniment gastronòmic.

La 4a edició de D*na Festival se celebra del 3 al 6 de desembre a Dénia i ho fa de la mà de l'Ajuntament de Dénia, Turisme Comunitat Valenciana i Quique Dacosta com a comissari gastronòmic.

El festival es celebra a dos escenaris diferents. El primer escenari l'han denominat ’Compartint’ amb taules rodones, tallers i espai de productors.
Al segon escenari ‘Cuinant’, es desenvolupa el programa de ponències i showcookings on participen els dos xefs d’Eivissa.

Per a la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, ‘es tracta d’una oportunitat de mosntrar-nos davant el món gastronòmic, donat que Dénia és Ciutat Creativa de la gastronomia per la UNESCO, com a ciutat amb una veritable oferta gastronòmica, variada i de qualitat, i una illa i ciutat que sap fusionar la matèria prima, la tradició culinària i les ments més avanguardistes de tot el món’.

La regidora de Turisme també ha afegit que ‘des de l’Ajuntament d’Eivissa estam treballant de la mà del sector de la restauració amb la celebració dels primers Premis Gastronòmics de la ciutat d’Eivissa i amb la presència dels nostres xefs a San Sebastian Gastronomika, un dels majors esdeveniments gastronòmics a nivell mundial, en el que hi van participar Catalina Riera de Can Alfredo, Paulina Mauvecín de Eat is Life, Óscar Molina de La Gaia i David Reartes de Re- Art. ‘L’objectiu final és visibilitzar que tenim un sector gastronòmic a la ciutat, basat en la cuina honesta i tradicional, de producte i innovador, i que és un reclam meravellós com a destinació turístic-gastronòmica’, ha afirmat Ruiz.

Per la seua banda, el gerent de Foment de Turisme, José Antonio Marí Varó, ha destacat ‘la important feina que es realitza des de l’entitat, a través dels diferents clubs de producte com són Ibiza Luxury Destination, Ibiza Convention Bureau, Descubriendo Ibiza, Eating in Ibiza, Ibiza Health and Beauty, entre d’altres, que tenen l’objectiu comú d’estar en permanent escolta dels canvis que es produeixen en la indústria turistica de l’illa, incorporant noves propostes al motor de la nostra economia’.

Wpp