abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nadal 2021L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de festes, Ricard Clivillé, han presentat aquest matí el programa de les festes de Nadal i Any Nou amb una ámplia programació en la qual s'inclou música, espectacles infantils, esport, cinema i tradicions.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha dit que ‘després d'uns anys marcats per la situació provocada per la Covid-19, les festes nadalenques tornen als carrers de la ciutat tot i que amb aforaments controlats’.

‘Aquestes festes són un moment important a la nostra ciutat, especialment per als més petits, però crec que amb aquest programa nadalenc podrem gaudir d’activitats molt necessàries per a tothom perquè ens connecten amb una part més lúdica i d’il·lusió que tant necessitem després dels passats nadals en que teníem moltes restriccions i perquè són moments que podem compartir amb els infants, familiars i amistats. És un programa molt complert que mescla el patrimoni, la cultura, les activitats infantils i l’esport en un conjunt d’activitats diàries.
Volem que hi hagi propostes per a tot tipus de públic i per a totes les edats’, ha afegit l’alcalde.

Per la seva banda, el regidor de Festes, Ricard Clivillé, ha explicat el programa d’activitats és molt variat i dirigit a persones de totes les edats. També ha fet referencia a l’activitat permanent de la pista de gel, instal·lada a la plaça d’Antoni Albert i Nieto que durant aquestes setmanes, al matí, serà visitada per les escoles i a la tarda serà per públic general.

Les festes de Nadal a la ciutat d’Eivissa s'inauguraran oficialment el proper divendres, 3 de desembre a les 18.30 hores, amb l'enllumenat de carrers i de l'arbre de Nadal situat en el passeig Vara de Rey. L'acte es completarà amb l'actuació del Cor Infantil de l’Escola de Música del Patronat Municipal d’Eivissa, el cercaviles ‘Fantasia Nadalenca’ de la companyia Acrobatik Espectacles i un microconcert de nadales a càrrec de Balàfia Jazz Ensemble.

A partir del mateix divendres, i fins al 6 de gener, també quedarà inaugurat el mercat de Nadal del passeig Vara de Rey, composat per 20 casetes on hi haurà des de decoració nadalenca fins a artesania per poder encomanar els regals. El mercadet estarà fins el 6 de gener en horari d'11 a 14 h i de 17 a 22 hores. Els dies 24 i 31 estarà obert en horari de matí, d'11 a 14 hores. I el 25 i 1 de gener en horari de tarda, de 17 a 22 hores.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf
· Programa de Nadal en pdf

Wpp