Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CalladetaL'Ajuntament d'Eivissa presentarà demà, dimarts a les 20 hores en el Casal d’Igualtat, el llibre 'Calladeta no ets més maca' a càrrec de la seva autora Núria Prieto González i en el marc de les activitats del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

L'autora del llibre pretén, a través d'un relat en primera persona, mostrar deu històries reals i pròximes de dones que han patit violència de gènere en diferents formes.

Les protagonistes són dones menors de 30 anys, excepte en dos casos, que han sofert violència de gènere. A través dels relats, Prieto posa l'èmfasi en les primeres alarmes d'una relació de maltractament, però també en la importància de demanar ajuda i eludir el paternalisme.

'Calladeta no ets més maca' és el primer dels títols d'una sèrie de llibres que recolliran més relats que pretenen oferir una perspectiva més àmplia i diversa.

Les persones interessades a assistir a la presentació hauran d'inscriure's en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'activitat està finançada a càrrec dels crèdits rebuts pel Govern balear, a través del Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretària d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Calladeta

Wpp