Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple ordinariEl municipi ratifica el seu compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència contra les dones i les nenes, incloses la tracta, l’explotació sexual i practiques com els matrimonis forçats i l’explotació laboral.

L’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat en el ple ordinari del mes de novembre la declaració institucional amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Al text es ratifica el compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència contra les dones i les nenes.

La declaració institucional inclou com a formes de violència la tracta, l’explotació sexual i pràctiques com els matrimonis forçats, l’explotació laboral o la mendicitat.

L’Ajuntament ha aprovat el seu compromís en seguir lluitant contra les violències masclistes promovent la renovació del conveni de col·laboració amb IBDona i demanant la continuïtat en la transversalitat de les polítiques d’Igualtat dins l’Ajuntament així com assegurar-ne que tothom que hi treballa està sensibilitzat i informat i format vers les violències masclistes per esdevenir un municipi lliure de violències masclistes.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat la modificació del projecte de la Casa de la Música, amb els vots a favor de l’equip de govern, Ciudadanos i l’abstenció del PP, un projecte que està previst licitar-se durant enguany i amb un import previst de 6.480.643,51€.

Enlace a:
· Declaración institucional en pdf

Wpp