Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AmargL'Auditori de Can Ventosa acollirà el dissabte 27 de novembre l'obra de teatre "Amarg" d'Òrbita Produccions.

L'obra, de Rafel Gallego i dirigida per Pep R. Cerdà, aborda la que podria ser l'última nit de Federico García Lorca abans de ser afusellat per les seves idees. Però també és la darrera nit de totes les represaliades, els perseguits o els torturats de l'època.

L’autor de l’obra, Rafel Gallego, ja dit que "Amarg" és l'abans i el durant d'aquesta nit; l'aproximació al mite, al poeta, al viatger, al dramaturg, a l'amic, a l'enamorat i a tots els que escriuen, viuen i estimen amb passió”.

L'obra, que combina fets i noms reals i personatges de ficció, està interpretada per Catalina Florit, Núria Fiol i Maria Bauçà que fan d'homes.

Els entrades estan a la venta a la pàgina www.eivissa.es per 12 euros.

Sobre el director
Pep R. Cerdà és llicenciat en filologia catalana. Va exercir de delegat d’arts escèniques del Govern de les Illes Balears (2007-2011) i de director de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (2015-2017). Entre 2013 i 2015 va coordinar el festival Jardí desolat.

Ha escrit i dirigit peces pròpies com Calor, Fotos de Petra, Merceria, Més enllà de la mar o El mag de la platja, i les adaptacions Un enemic del poble d’Ibsen, L’oncle Vània de Txèkhov, Hamlet party, basat lliurement en Shakespeare, o Víctor i el monstre, a partir de Mary Shelley.

També ha creat l’espectacle de dansa Imitació del foc, basat en l’obra de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, i ha dirigit els curtmetratges Petra at the airport i Merceria.

Sobre l’autor
Rafel Gallego és l'autor dels muntatges Coses que no t'he contat, Pickford i d’una dotzena de peces breus, com La Partida, Dijous de passió, Quan Charlot va trobar Mary Pickford o Cavalls sota l'arena, totes premiades al concurs del Teatre de Barra com a millors espectacles. Crític teatral a la revista Fanteatre i Diario de Mallorca i jurat a diferents certàmens de dramatúrgia i teatre.

Enllaç a:
· Venda d'entrades (12€)

Wpp