Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patronat EsportsEl Patronat d’Esports remet escrits al CD Ibiza i la UD Ibiza recordant les seus obligacions i adverteix que no tolerarà situacions com les produïdes en el dia d’ahir.

L’Ajuntament d’Eivissa s’ha dirigit aquest matí als dos equips de futbol que utilitzen les instal·lacions de Can Misses 3, mitjançant dos escrits diferents enviats a cadascuna de les entitats, en el que es trasllada que el Patronat d’Esports no tolera ni tolerarà fets com els esdevinguts.

A ambdós clubs, davant la situació actual i amb l’objectiu d’evitar noves situacions com la viscuda ahir, se’ls hi sol·licita abans de les 10 hores del proper 13 de novembre fer arribar al Patronat d’Esports un calendari d’entrenaments d’avui a les pròximes dues setmanes del CD Ibiza Islas Pitiusas acordat amb la UD Ibiza que garanteixi l’entrenament almenys un cop per setmana en aquelles setmanes en que pertoqui entrenar al CD Ibiza Islas Pitiusas en gespa natural i havent arribat a un acord per a l’abonament de la part proporcional de manteniment que correspon. També es comunica que aquest calendari serà d’obligat compliment per a les dues parts i en cas d’incompliment, el Patronat Municipal d’Esports es reserva el dret de prendre les mesures que consideri oportunes.

A la comunicació al CD Ibiza, es trasllada que el Patronat d’Esports que considera inacceptable la decisió unilateral d’Entrenar a Can Misses III sense respectar els acords estipulats per al normal funcionament de les instal·lacions esportives municipals Es recorda al club que té el deure d’acordar amb la UD Ibiza el dia i hora d’entrenament a la part central de Can Misses III i que disposaven de propostes de la UD Ibiza per entrenar-hi el 12 o el 13 de novembre i que la seva disconformitat amb les opcions en cap cas es podia resoldre de manera unilateral.

A la carta també es recorda al club que per fer ús de la part central de Can Misses III ha d’abonar la part proporcional de les despeses de manteniment de la instal·lació a les que fa front la UD Ibiza i que, per evitar nous conflictes, s’ha de donar compliment quan abans a aquesta obligació. Finalment s’ha traslladat la decepció per l’actitud mostrada pel club cap al personal del Patronat d’Esports i l’equip de jardineria de la instal·lació.

D’altra banda a la carta remesa a la UD Ibiza, el Patronat d’Esports ha mostrat la seva decepció per l’actitud mostrada en el dia d’ahir per un directiu del club, titllant aquesta d’una actitud antiesportiva i que no té cabuda al municipi. Des de l’Ajuntament d’Eivissa es fa una crida a ambdós clubs per al bon ús de totes les instal·lacions municipals i respectar els acords que permeten la convivència dels clubs.

Wpp