Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d'Eivissa ha notificat a les diferents associacions de taxistes que operen a la ciutat, el decret que marca el calendari de dies lliures des del 10 de novembre fins al 31 d’octubre de 2022.

Mitjançant aquest decret, els vehicles adscrits a les llicències corresponents a cada torn (A, B, C, D, E, F, G, H), hauran de col·locar en el vehicle, de forma visible, la lletra corresponent a cada grup. Aquests vehicles, excepte causa justificada degudament autoritzada no podran deixar de prestar el servei.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, ha explicat que ‘ amb aquest calendari de lliurances s’estableix que cada taxista ha de lliurar un dia a la setmana durant l’estiu. Pensam que els i les usuàries es mereixen un servei segur i de qualitat. És, sens dubte, una millora que entendran tots els treballadors i treballadores del sector del taxi que beneficiarà tant a les persones usuàries com al sector’.

Desprès de diverses reunions amb les associacions de taxis i davant la manca d’acord per tal d’establir aquest calendari, el departament de Mobilitat ha elaborat aquest document i s’ha lliurat a les associacions del taxi.

Enllaç a:
· Calendari en pdf

Wpp