Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Soib reactivaL’Ajuntament d’Eivissa, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), ha incorporat avui a 15 persones desocupades menors de 30 anys.

La contractació dels treballadors i treballadores es fa en el marc del projecte Eivissa Reactiva 2021, del programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de Xoc per a l'Ocupació que s'ha posat en marxa a causa de la crisi sanitària, i que està integrat al seu torn en el Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.

L’alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Comerç i Turisme, Dessiré Ruiz, i la Directora insular del SOIB Eivissa, Dolors Roig, han donat avui la benvinguda a les primeres 15 persones que s’han incorporat a l’Ajuntament d’Eivissa en el marc del programa SOIB Reactiva 2021.
La durada de la contractació d'aquestes persones serà de sis mesos i d'un sol torn, a diferència del programa anterior, SOIB Reactiva 2020, que va ser de quatre mesos i de dos torns.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que «hem de donar oportunitats laborals a les i els joves d’Eivissa, tenir una experiència laboral a l’Ajuntament d’Eivissa és una oportunitat per introduir-se al mercat laboral i una bona carta de presentació».
Aquestes contractacions, formen part de la Línia 1 del programa, i que està dirigida a joves desocupats majors de 16 i menors de 30 anys, inscrits com a aturats com a aturats en el SOIB i en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

En concret es contracta a 7 auxiliars administratius, 2 operaris de neteja, 2 operaris de manteniment, 3 auxiliars de serveis i 1 monitor de temps lliure. Dels 15 contractats, 7 són dones i 8 homes.

El programa SOIB Reactiva 2021, marc en el qual es realitzen les noves contractacions, és la continuació del mateix programa impulsat en 2020 i forma part Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears, promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), Programa Operatiu de Garantia Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial.

Wpp