Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa APIESL’Ajuntament d’Eivissa i l’Associació Pitiüsa per la Inclusió Educativa i Social (APIES), celebren la primera edició de la cursa inclusiva APIES, el pròxim diumenge 31 d’octubre a la plaça d’Albert i Nieto.

L’associació APIES, sense ànim de lucre, té per objectiu el compromís de col·laborar, donar suport i informar a les famílies per la inclusió tant educativa com social i promoure el compliment dels drets de les persones amb diversitat funcional per a una societat més justa.

Des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa i APIES s’ha organitzat aquesta cursa per tal de mostrar a la ciutadania la necessitat de reconeixement dels drets de les persones amb diversitat funcional i facilitar així la seva inclusió al món de l’esport amb curses adaptades. Les curses s’iniciaran a les 11.30 hores. Prèviament, a les 10.30 hores, es farà el lliurament dels dorsals.

Les curses seran de relleus de quatre persones amb almenys una d’elles amb Diversitat Funcional. Les distàncies estan adaptades i seran per totes les categories. Les persones interessades es poden apuntar a la pàgina web de l’associació www.asociacionapies.org.

Wpp