Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Terrasses Les llicències d’ocupació tornaran al seu tamany habitual abans de la pandèmia.

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat a comunicar als actors implicats la recuperació de la normalitat de l’Ocupació de la Via Pública del municipi a partir de l’1 de gener.
Aquest fet implica que les ocupacions de terrasses recuperaran el seu tamany habitual. També i després de que la taxa d’OVP no s’hagi cobrat durant els anys 2020 i 2021, al 2022 es tornarà a implantar.

La mesura de no cobrar la taxa durant els anys 2020 i 2021 valorada amb 2,4 milions d’euros ha suposat una ajuda a la restauració i comerços com a sectors afectats per la COVID-19 i les diferents mesures sanitàries implantades.

D’altra banda, les terrasses concedides a aparcaments de la ciutat, s'aniran desmuntant al llarg del mes de gener per part de l’Ajuntament. D’aquesta manera es recuperen els aparcaments, que actualment estaven destinats a negocis de restauració.

La regidora de Comerç, Dessiré Ruiz ha explicat que “d’aquesta manera, es torna a l’escenari de normalitat en que es trobava el municipi abans de la pandèmia de la COVID-19” i ha afegit que “ens trobam en un moment en que gairebé hem recuperat la normalitat, l’actual situació sanitària i la vacunació ens duen a un escenari per ser optimistes”.

La decisió ja ha estat comunicada a la PIMEEF i a l’Associació de Comerciants de Plaça del Parc. Durant els pròxims dies es seguirà mantenint contactes amb les diferents associacions de comerciants de la ciutat.

Wpp