Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Rutes Ciclo i senderismeEl Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha programat una nova edició de rutes cicloturistes i de senderisme que es desenvoluparan entre els mesos de novembre i maig.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ‘des del Patronat d’Esports treballem en posar a l’abast de la ciutadania un ampli programa d’activitats lúdiques i esportives per tal d’animar a grans i petits a tenir una vida més sana i a gaudir de la natura’.

Aquestes rutes, nou cicloturistes i set de senderisme, estan pensades perquè les pugui realitzar qualsevol persona amb un mínim nivell de condició física, a partir dels dotze anys. Estan guiades amb el suport de monitors que conduiran a les persones assistents en tot moment.
A més, el ritme de les activitats serà tranquil amb la finalitat que les persones participants puguin gaudir no sols de la pràctica d'esport sinó també del paisatge de cada ruta.

Les inscripcions per a les rutes cicloturistes es poden realitzar fins a les 20 hores del divendres anterior a la ruta prevista, a les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver), a Can Manolo Bikes, Boutique de la Bici o el mateix dia en el lloc de la sortida.
La quota d'inscripció és de tres euros per anticipat i de cinc si es realitza el mateix dia de la sortida. Les places estan limitades a 100 participants, excepte el dia de l'excursió de Formentera que es limitarà a 50 assistents.

La pròxima ruta cicloturista tindrà lloc el 21 de novembre amb una excursió de 28 quilòmetres de nivell fàcil fins a Es Codolar. També es preveuen sortides a Santa gertrudis, Sant rafel, Es Broll de Buscastell, as capetlla d’en Serra i Cala Olivera.
A més estan previstes dues sortides a Formentera durant les quals es durà a terme la volta a l'illa amb un recorregut de 65 quilòmetres i una durada de set hores. Les rutes cicloturistes conclouran el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig amb la segona excursió a Formentera, que es divideix en dues etapes.

En el cas de les rutes de senderisme, les inscripcions es poden realitzar fins a les 14 hores del divendres anterior a la ruta en les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver).
La quota d'inscripció és de tres euros per anticipat i de cinc si es realitza el mateix dia de la sortida. Les places estan limitades a 100 persones participants.
La primera tindrà lloc el diumenge 21 de novembre amb sortida des de la piscina municipal de Es Viver i arribada a Roca Llisa. En total, 13,5 quilòmetres de dificultat mitjana.
Ses Salines, Sa Carroca, Sa Talaia, Platges de la costa Est o la ruta de la posta de sol seran uns altres dels indrets que es recorreran. La iniciativa finalitzarà amb una volta a Formentera, dividida en tres etapes.

Enllaç a:
· Programa complet de les rutes de cicloturisme i senderisme 2021-2022 en pdf

Wpp