Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Curs reinvenció digitalL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa un nou curs de màrqueting anomenat ‘Itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis’ que tindrà una durada de més de 40 hores de formació combinant classes presencials i webinaris online on aprendràs a reenfocar el teu model de negoci y transformar-lo digitalment; amb assessorament empresarial individual i personalitzat i suport formatiu continu.

L’objectiu és que les persones que participen al curs conegui i posi en pràctica tots i cada un dels passos necessaris per incrementar la visibilitat de la seva marca a Internet i generar nous clients. Aquest curs està dirigit a professionals, pimes i emprenedors que vulguin conèixer i començar a fer servir les eines imprescindibles per vendre online.

El curs inclou totes les passes necessàries per a incrementar la presència de la marca a internet, cóm generar continguts estructurats i amb bon SEO per a publicar, cóm redactar post i seleccionar imatges o vídeos, posicionament en xarxes socials, cóm crear una Land Page o un Newsletter.

El curs es gratuït amb inscripció i selecció prèvia. Les places són limitades. Més informació i inscrpcions a www.districte07800.es. Inscripcions abans del 27 d’octubre.

Wpp