Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Alicia en el país de las MaravillasS'ha programat una segona funció de l'espectacle de teatre de titelles ‘Alicia en el País de las Maravillas’, de la companyia Irú Teatre, a causa de l'èxit obtingut.

La nova funció tindrà lloc el mateix dissabte 6 de novembre a les 19,30 hores a l'Auditori de Can Ventosa. Les entrades anticipades, que tenen un preu de 10 euros, ja estan disponibles en la web www.eivissa.es.

L'obra mostra una revisió del conte clàssic en el qual els personatges de carn i os s'entremesclen amb les titelles de diferents tamanys.
Així, durant l'espectacle, grans i petits se submergiran en un món on la fantasia és la protagonista i recobrarà més sentit amb la interacció de personatges reals amb marionetes manejades per la tècnica japonesa del Bunraku.
L'obra, de la companyia Irú Teatre i sota la direcció de Raúl Amores, mostrarà marionetes d'entre 60 centímetres i 2 metres. L'obra compta amb finançament de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM).

Sinopsi
Alicia és una nena inquieta, amb ganes de viure aventures. Un dia, un conill blanc parlant, passa davant ella corrent i la nena no pot evitar seguir-li i ficar-se en el seu cau. A partir d'aquest moment Alícia començarà un viatge increïble ple de màgia, cançons i diversió en el qual prendrà el te amb el “Sombrerero Loco”. També jugarà a les endevinalles amb la “Oruga”, ajudarà a pintar les roses del jardí i participarà en un partit de croquet amb flamencs, tot això si la ‘Reina de Corazones’ no li talla el cap.

Wpp